Klusbedrijf €300,-

Dit is een All inclusive site, wij regelen alles. Bestel nu en binnen een paar dagen staat uw bedrijf op het internet. Snel geregeld!

Deze website is speciaal voor klus en onderhoudsbedrijven. Deze site is met eenvoud opgemaakt, lekker simpel en overzichtelijk. Hiermee kunt u kort en bondig uw werkzaamheden benoemen en een indruk van uw werkzaamheden laten zien. 
Standaard beschikt deze site over 6 pagina's welke door ons voor u op maat gemaakt worden. Wij hebben de site reeds opgezet zodat u eventueel zelf berichten kunt plaatsen met uw klussen zodat u niet van ons afhankelijk bent. 
De bedrijfsgegevens en eventueel uw teksten en eigen foto's worden door ons ingevoerd zodat u zich daar niet druk om hoeft te maken.

Deze site past zich automatisch aan aan het gebruikte apparaat. Hierdoor is de afbeelding altijd optimaal zichtbaar. De foto's worden voor u eventueel aangepast op de uitstraling van uw bedrijf. Deze website kan eventueel aangevuld worden met meerdere pagina's en andere opties zoals een blog en vraag en antwoord gedeelte.

Deze site is momenteel te bestellen voor €300,- (excl. btw) Dit bedrag is inclusief het verwerken van uw bedrijfsgegevens, het plaatsen van foto's en teksten specifiek voor uw bedrijf, uw logo plaatsen, een domeinnaam, maximaal 10 mail adressen, en hosting. Indien u reeds een eigen domein heeft dan kunnen wij deze voor u eventueel overzetten.

Voor het hosten, een maandelijkse back-up, 10 mailadressen en een domeinnaam betaald u slechts €10,-(exclusief btw) per maand.

Deze site past zicht automatisch aan het gebruikte apparaat aan zodat u altijd een optimale weergave heeft.

responsive

Deze site past zicht automatisch aan het gebruikte apparaat aan zodat u altijd een optimale weergave heeft.

Mail

Mail

Bij deze site krijgt u 10 mailadressen naar keuze voor uw domeinnaam. Heeft u er meer nodig dan kunnen wij dat altijd voor u verzorgen.

backup

Back-up

Wij zorgen ervoor dat uw site iedere maand een veilige back-up krijgt. De bestanden worden veilig  'in the cloud' opgeslagen. U heeft er geen omkijken naar.

 

domein

Domeinnaam en hosting

Uw site is inclusief domeinnaam en hosting

 

Posted in zakelijkewebsite voorbeelden.