Business site €550,-

Demo
Bekijk deze site online en zie wat de mogelijkheden zijn.
Bestellen
Bestel deze site voor slechts €550,-
Meer info
Heeft u een vraag over deze site of over onze diensten dan horen wij dat graag van u.

Een ineractieve en hippe website voor bedrijven. Ideaal voor kleine tot middelgrote bedrijven met veel mogelijkheden. De foto's worden voor u aangepast op de uitstraling van uw bedrijf. De site bevat onder andere pagina's voor: onze service, laatste nieuws, onze clienten, ons team, onze projecten. Deze website kan eventueel aangevuld worden met andere opties zoals een blog en vraag en antwoord gedeelte.

Deze site is momenteel te bestellen voor €550,- (excl. btw) Dit bedrag is inclusief het verwerken van uw bedrijfsgegevens, het plaatsen van foto's specifiek voor uw bedrijf, uw logo plaatsen, een domeinnaam, maximaal 10 mail adressen en hosting. Indien u reeds een eigen domein heeft dan kunnen wij deze voor u eventueel overzetten.

Voor het hosten, een maandelijkse back-up, 10 mailadressen en een domeinnaam betaald u slechts €10,-(exclusief btw) per maand.

Deze site past zicht automatisch aan het gebruikte apparaat aan zodat u altijd een optimale weergave heeft.

responsive

Deze site past zicht automatisch aan het gebruikte apparaat aan zodat u altijd een optimale weergave heeft.

Mail

Mail

Bij deze site krijgt u 10 mailadressen naar keuze voor uw domeinnaam. Heeft u er meer nodig dan kunnen wij dat altijd voor u verzorgen.

backup

Back-up

Wij zorgen ervoor dat uw site iedere maand een veilige back-up krijgt. De bestanden worden veilig  'in the cloud' opgeslagen. U heeft er geen omkijken naar.

 

domein

Domeinnaam en hosting

Uw site is inclusief domeinnaam en hosting

 

Posted in zakelijkewebsite voorbeelden.