Veel gestelde vragen

FAQ

Onze antwoorden op uw vragen

Natuurlijk heeft u vragen over onze service en wilt u graag weten wat u van ons kunt verwachten. Om alvast wat antwoorden te kunnen geven hebben we geprobeerd om de meest voorkomende vragen te beantwoorden. Mocht het zijn dat u een andere vraag heeft dan kunt u ons natuurlijk altijd bereiken via de telefoon of een mailtje.

KOSTEN

Zijn er naast de eenmalige kosten ook maandelijkse kosten

Naast het eenmalige bedrag voor de website zelf, betaalt u per maand €10,- voor de hosting en domeinkosten. Hierin zitten de kosten voor het jaarlijks onderhoud, de stroomkosten voor de servers, de maandelijkse back-up, uw mailadressen en de kosten voor uw domeinnaam. Tevens krijgt u voor dit bedrag ondersteuning via telefoon en onze support-site. Verder zijn er geen extra kosten aan de website verbonden. Hiermee zijn wij een van de goedkoopste aanbieders.

Wat is inclusief bij de website?

Voor iedere website maken wij een aparte installatie. U krijgt standaard het aantal pagina’s zoals deze bij de bestelling staat aangegeven. Eventueel kunt u zelf een ongelimiteerd aantal pagina’s maken en de bestaande aanpassen.

Uw website wordt opgemaakt in een responsive design template. Teksten en afbeeldingen zoals u deze opgeeft worden door ons op de site geplaatst.

Wij verzorgen de registratie van de gewenste domeinnaam (indien deze nog niet is vastgelegd) en/of eventueel het verhuizen van uw domeinnaam.
Wij maken indien u dat wenst 10 mailadressen aan met uw eigen domeinnaam. Nadat de site naar wens is versturen wij u pas een factuur.

Hoe lang zit ik vast aan het abonnement?

Het abonnement is minimaal 1 jaar. Na het eerste jaar is het abonnement per maand opzegbaar met een opzegtermijn van 15 dagen. U kunt uw opzegging schriftelijk te doen, dit kan per mail of post.

Op andere sites zie ik aanbiedingen voor €30,- per maand zonder kosten voor de site

Dat klopt. Sommige bedrijven rekenen een bedrag per maand en geen losse kosten voor het ontwerp. Dit zijn meestal websites waarbij je zelf het ontwerp moet maken waarbij je uit een aantal thema’s kunt kiezen. Overigens is €30,- per maand vaak al na het eerste jaar duurder dan ons abonnement.

Wat kosten extra opties?

Daar kunnen we niet meteen een antwoord op geven. Er zijn namelijk zoveel opties mogelijk dat de lijst te lang en onoverzichtelijk zou worden.
Het beste is om ons te laten weten welke optie u graag toe zou willen voegen dan maken wij daar voor u een offerte voor.

DOMEINNAAM, HOSTING & MAIL

Ik ben al in het bezit van een domeinnaam, wat nu?

In ons pakket is één domeinnaam inbegrepen. Heeft u zelf al een domeinnaam dan kunnen wij deze gratis voor u verhuizen naar een van onze servers. U ontvangt dan de juiste instellingen voor uw mail zodat u gewoon verder kunt met uw bestaande mailprogramma’s.

Hoeveel hostingruimte en mails krijg ik?

Standaard krijgt u meer dan genoeg ruimte voor een gemiddelde website, namelijk 500mb. Daarnaast krijgt u de beschikking over 10 mailadressen op uw domeinnaam. Mocht u meer nodig hebben dan is het altijd mogelijk om het standaardpakket te upgraden.

Kan ik de huidige mailadressen blijven gebruiken na het verhuizen van de domeinnaam?

Dat kan zeker. Nadat uw domeinnaam is verhuisd maken we de gewenste e-mailadressen aan. Dat kunnen dus ook e-mailadressen zijn die u reeds gebruikt. het enige dat aangepast moet worden, zijn de servergegevens in het mailprogramma.

 ZOEKMACHINE VINDBAARHEID IN GOOGLE e.d.

Zal mijn site gevonden worden in Google e.d?

Ja, deze zal zeker gevonden worden. De positie van de site is echter afhankelijk van veel factoren. Met onze software zorgen wij er in ieder geval voor dat de structuur en techniek van uw site optimaal is en dat deze zoekmachinevriendelijk is.

Is het mogelijk om te zien hoeveel bezoekers ik heb?

Ja, Google analytics (gratis aanmelden), kunt u eenvoudig koppelen aan uw website. Vervolgens kunt u alle bezoekersgegevens in Google analytics bekijken.
Eventueel kunnen wij een account voor u opzetten, vraag ons naar de mogelijkheden.

WERKWIJZE WEBSITE 

Als ik een website bestel hoe lang duurt het dan voordat deze online staat?

Nadat u een bestelling plaatst, zal het ongeveer 5 werkdagen duren voordat we de site op een tijdelijk domein plaatsen. Wij vragen u in de tussentijd om de gewenste gegevens van uw bedrijf, teksten en foto’s aan te leveren. Voordat de site op het juiste domein geplaatst wordt krijgt u de kans om alles na te kijken en eventueel wijzigingen door te geven. Als alles akkoord is sturen wij de factuur en zal na betaling hiervan de site op de juiste domeinnaam geplaatst worden.

Is er een stappenplan voor het opzetten van de site?

Jazeker, zie onderstaande stappenplan.

  1. Bestelling via de site of per mail/telefoon
  2. U ontvangt van ons een overzicht van de aan te leveren gegevens zoals bedrijfsgegevens, teksten en foto’s
  3. Wij zetten de site op een tijdelijk domein
  4. U controleert of alles akkoord is en geeft eventueel aanpassingen door.
  5. Wij sturen u de factuur van de bestelling
  6. Na betaling zal de site op de juiste domeinnaam geplaatst worden.
  7. Uw bedrijf staat op internet!

Heeft u vragen of opmerkingen laat het ons weten.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

captcha

Voer bovenstaande code in

  Jomlo webservice
  Burgemeester van der Weidenlaan 58
  5741 AV Beek en Donk
  Nederland
   
Telefoon  0492-462880 tijdens kantooruren
offerte voor een zakelijke website